![]() |
לחצו על התמונה לצפיה במתכון בגודל מלא.
את העוגה הזו אני זוכר. הכי כף זה לאסוף את הפירורים שנשארו בתבנית עם כפית.
ההכנה הייתה ללא בעיות מיוחדות. המרגרינה הוחלפה כרגיל בחמאה. הריבה ששמתי במילוי הייתה ריבת תפוזים – כי זה מה שהיה בבית. יצא מעולה. האגוזים הוצאו מהמתכון מסיבות בריאותיות (שלי) ובטיחותיות (ילדים). את גוש הבצק שמפוררים בסוף מעל המילוי כדאי לשים בפריזר.
יצאה עוגה מצויינת. הילה, אשתי, אמרה כי זו העוגה הטובה ביותר שהכנתי 🙂
בתמוה למטה: העוגה, שעות אחדות לפני שחוסלה.
![]() |
קמח אוסם הכוונה לקמח תופח?
כן
מרגרינה אחת זה מאה או מאתיים גרם?
תודה
אני שמתי חבילה גדולה של חמאה – 200 גרם
אני מזמינה לארוחה המשפחתית הבאה שאנחנו מגיעים אליה, ללא אגוזים, כמובן. זה נשמע נהדר.