עוגת פרג

לחצו על התמונה לצפיה בגודל מלא.

עוגות פרג אף פעם לא היו פופולריות אצלנו. אני לא זוכר את העוגה הזו, ולכן לא יכול להעריך אם הצלחתי לשחזר את הטעם המקורי שלה. הוראות ההכנה ברורות מאוד ולא נתקלתי בשום בעיה. דרך אגב, למרות שלא כתוב במתכון, צריך בסופו של דבר לשים את התערובת בתבנית ולאפות. בחום בינוני של 150 מעלות זה לקח בערך 40 דקות. התוצאה הסופית טעימה, גם למי שלא אוהב פרג.

מודעות פרסומת

4 מחשבות על “עוגת פרג”

  1. עוגת פרג היא עוגה מיוחדת במינה, בקרוב ביתי תחגוג יום הולדת ואכין לכבודה עוגת פרג לראשונה, כדי שתלמד מהו טעם הגרגר המיוחד הזה.
    יוזמה מאוד יפה, מצפה לבאות!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s